image description

Macaró de nata i gerds

Massa de macaró amb nata i xocolata blanca i gerds al natural.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

El macaró de nata i gerds és un dolç, generalment individual, originari de la pastisseria francesa, la base i el barret són fets d'una massa de merenga i ametlla. L'interior és de xocolata blanca i nata combinada amb gerds naturals. Una experiència exquisida.

En primer lloc, tamisem l'ametlla i el sucre. Paral·lelament, anem preparant la merenga. Quan aconseguim la desitjada estabilitat i el fascinant perlat, la merenga està llesta. En aquest moment, afegirem la mescla tamisada barrejant-ho amb una llengua pastissera. És molt important no perdre l'aire de la merenga, així la massa serà 100% extensible mantindrà la seva estructura. La massa estarà llesta. Per tant, la podrem treballar amb una mànega pastissera sense problema. Donarem la forma corresponent del macaró i fornejarem.

El farcit del macaró es compon de nata i xocolata blanca batuda, fins a obtenir una textura lleugera i sedosa. Els gerds aportaran una nota de frescor i color, i faran del conjunt una proposta d'allò més atractiva.

El macaró de nata i gerds és una recepta tradicional i alhora innovadora. Fet i acabat a Baixas, 100% artesanal. Pensat per a tots els públics, especialment pels més petits. El nostre macaró no et deixarà indiferent.

A gaudir-ne a Baixas la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Que aprofiti!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.