image description

Òpera individual

5,80

Fines planxes d’ametlla banyades de cafè, i crema de cafè amb xocolata al 70% de cacau.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

El pastís Òpera és un sofisticat i exquisit postre que combina fines planxes d'ametlla banyades de cafè, crema de cafè, i capes de xocolata amb un contingut de cacau del 70%.

Les planxes d'ametlla són la base d'aquest pastís. Aquestes planxes són fines làmines d'ametlla banyades de cafè, que aporten un sabor complex i aromàtic. Les planxes d'ametlla amb cafè tenen una textura suau i melosa, idònies per l'Òpera.

La crema de cafè és un dels elements principals d'aquest pastís. Es tracta d'una crema sedosa, feta amb una base de mantega i un intens sabor de cafè, que aportarà una lleugera amargor compensant així la dolçor del conjunt.

Les capes de xocolata amb un 70% de cacau són un component distintiu de l'Òpera. Aquestes capes de xocolata, amb un alt contingut de cacau, són fines i riques en sabor. Es col·loquen entre les planxes d'ametlla i la crema de cafè, i harmonitzen el pastís.

En resum, el pastís Òpera és una experiència gustativa sofisticada. Una recepta molt utilitzada en pastisseria i en restaurants. Clàssica, tradicional, de tota la vida. L'Òpera és una proposta intemporal de rigorosa actualitat. Idònia pel dia a dia en format individual o en format gran per a qualsevol celebració especial.

Gaudeix-lo a Baixas, la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent.

 

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.