image description

Lemon Pie individual

5,80

Delciosa pasta brisa amb cremós de llimona, merenga cremat i toc de llima i llimona confitada.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

El Lemon Pie, o pastís de llimona, és un postre elegant, molt refrescant que combina la textura de la merenga, la crema de llimona i la pasta brisa. Una proposta d'estricta actualitat molt suculenta.

La base del Lemon Pie és una pasta brisa. La pasta brisa és cruixent i mantegosa, lleugerament granulada, proporciona la base perfecta pel farciment de llimona.

La crema de llimona és un element molt important d'aquesta recepta. Feta amb suc de llimona natural, ous, sucre i llimona ratllada, aquesta crema és dolça i amb una lleugera acidesa. Els ingredients cítrics de la crema, confereixen frescor i equilibren la dolçor del conjunt.

L'espectacularitat d'aquest pastís l'aporta la merenga. Feta amb clares d'ou batudes a punt de neu i sucre, daurem l'exterior amb soplet per aconseguir l'estètica desitjada. Una ratlladura de llima tanca la recepta.

El Lemon Pie és el resultat de tres textures diferents i cadascuna treballa en perfecta sintonia amb l'altra. L'equilibri entre dolç i àcid, és virtuós.

En conclusió, un postre clàssic, de rigorosa actualitat, molt pertinent per a qualsevol moment. Especialment en temps de calor quan la nota refrescant és tan agraïda.

A gaudir-ne a Baixas la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Molta salut!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.