Éclair de cafè
7,05€
Massa de lionesa farcida de cafè.
AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.
Més informació
L'éclair de cafè és un deliciós pastís individual, d'origen francès, que combina la suavitat de la massa de lionesa o "choux", amb un farcit cremós de cafè.
La massa de lionesa és una massa lleugera i airejada feta amb farina, mantega, aigua i ous. Aquesta massa és injectada amb una mànega pastissera per a crear la forma allargada desitjada. A continuació, enfornem fins a obtenir una textura cruixent per fora i un interior tendre i lleuger.
D'altra banda, el farcit de cafè cremós, l'aconseguim de la següent manera: mesclem el cafè, llet, ous, sucre i farina. Ho coem tot fins a aconseguir una textura suau i cremosa. Una vegada tot ben emulsionat, s'injecta en l'interior dels éclairs proporcionant un sabor intens de cafè i no extremadament dolç. Molt exquisit.
Per acabar, un toc de vital importància: el glacejat. Cobrim la part superior dels éclairs amb una capa de glacejat de cafè, que solidificarà amb el contrast de temperatura. Ens conferirà la dolçor i el brillo desitjat.
Els éclairs de cafè són un plaer pels amants de la pastisseria fina, exquisida. La combinació de la massa lleugera i cruixent i la crema de cafè, confereixen una experiència deliciosa difícil de trobar a Barcelona.
Gaudeix-ne a Baixas la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!
Condicions de compra
Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.
Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.
Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).
Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.
Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.