image description

Hernán Cortés

35,0052,00

Planxes de bescuit de xocolata amb trufa, barreja de faves crioll i foraster.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

El pastís Hernán Cortés és un deliciós postre elaborat amb planxes de bescuit de xocolata, farcides de una trufa combinada amb faves crioll i foraster.

El bescuit de xocolata és una base essencial d'aquest pastís. La planxa de bescuit de xocolata és fina i esponjosa, feta d'ous, sucre, farina de blat i cacau en pols. Aquestes planxes de bescuit són lleugerament dolces i tenen un intens sabor de xocolata. Proporcionen un sabor ric i profund perfectament alineat amb el conjunt del pastís.

El farcit principal de l'Hernán Cortés és una trufa especial que s'elabora amb una barreja de faves crioll i foraster, que són varietats de cacau amb perfils de sabors diferents. Les faves crioll tenen un sabor suau i delicat, mentre que les faves foraster aporten un toc intens i més amarg de cacau. Aquesta barreja, crea una trufa rica i complexa amb un gust profund de cacau. Molt elegant.

Per acabar el pastís, disposem una fava gran de xocolata al 70% i una ondulació estètica i capritxosa.

Idoni per a tota mena de celebracions, l'Hernán Cortés és el pastís més exitós de baixas. Quan pensem en pastís i en xocolata, aquest és pastís. La textura salvatge i una xocolata Valrhona al 70% fan d'aquest pastís una proposta en majúscules.

A gaudir-ne a Baixas la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Molt bon profit!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.