Xocolata a la Tassa
10,05€
Preparació de cacau en pols a partir de xocolata negra 68%. Aconsellem dissoldre’l a la llet calenta i trovar la espessor desitjada.
AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.
Més informació
La Xocolata a la Tassa és una recepta de Baixas feta amb cacau en pols 68%. És una autèntica delícia pels amants de la xocolata negra, que captiva amb un sabor intens i profund.
Els ingredients de la xocolata a la tassa són: Pasta de cacau, cacau, sucre, pols d'ametlla, farina d'arròs, vainilla líquida i sal. La presentació és en pols, i és idònia per a dissoldre en llet calenta per obtenir una xocolata calenta, molt reconfortant. El contingut de cacau del 68% li confereix una bona intensitat, amb tocs amargs i notes subtils de fruita tropical.
Per a la preparació de la xocolata a la tassa, aconsellem arrencar el bull de la llet i baixar una mica el foc. A continuació anar afegint la xocolata al nostre gust fins que torni a bullir. Aleshores la xocolata ja estarà llesta. Només hem de deixar-la reposar una estona i, si desitgem que sigui més espessa, afegir més cacau.
Per a mullar-hi un croissant o uns xurros, pels més grans i pels més petits. Idònia per a una tarda freda d'hivern en un ambient distès, en bona companyia. Bon profit!
A gaudir-ne a Baixas la xocolateria barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!
Condicions de compra
Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.
Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.
Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).
Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.
Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.