image description

Rajola Valle Alto Piura

7,40

Rajola de xocolata feta amb cacau “Bean to bar” del Valle alto Piura, El Olguín, Perú, amb un 70% de cacau i mucílag de cacau liofilitzat.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

La rajola Valle Alto Piura és una autèntica delícia que ens transporta al Valle Alto de Piura, Perú. Aquesta rajola de xocolata és una autèntica delícia pels amants de la xocolata pura. Producte "Bean to Bar" (de la fava a la rajola), és xocolata al 70% de cacau en origen. Cultivat per productors locals, 100% ecològic i amb la màxima traçabilitat. La rajola incorpora mucílag de cacau que aporta notes de sabor molt complexes.

Feta de fava Foraster amazònic, la xocolata és d'una alta intensitat i una amargor considerable. L'acidesa i el torrat de grau mitjà. Ens evoca notes de mandarina, fruits secs, malta i mel de canya.

La rajola Valle Alto Piura és moderna i atractiva. Un producte molt premium, la màxima expressió de la puresa de la xocolata. Òptima per aquells que senten la curiositat de fer un pas més enllà en el món de la xocolata i reconèixer aquest producte en tota la seva dimensió. Un producte "Bean to Bar" de màxima puresa. Un viatge molt encisador!

A gaudir-ne a Baixas, la xocolateria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.