image description

Sol individual

Sablé bretó, Sabayon de fruita de la passió i mango, i merengue sec.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

El Sol és un pastís que combina una base de Sablé Bretó, un Sabayon de fruita de la passió i mango, i una delicada decoració de merenga sec. Aquest pastís destaca per la seva presentació espectacular i els seus sabors tropicals.

La base de Sablé Bretó és una massa de mantega cruixent, elaborada amb farina de blat, mantega de la millor qualitat, sucre i una punta de sal. Aquesta base aporta una textura rica i mantegosa, prou sòlida per a suportar el Sabayon.

La fruita de la passió i el mango són les estrelles d'aquesta recepta, ara fem el Sabayon. En primer lloc, escollim la millor fruita i fem el puré. Afegim ous ecològics, sucre i arrenquem el bull. En aquest punt, afegim xocolata blanca, mantega de cacau i gelatina. El sabayon està acabat.

Finalment, emmotllem i decorem amb merenga seca per conferir identitat al pastís. Aquesta merenga seca, amb la seva textura cruixent i lleugera, aporta una presentació elegant i un contrast de textures molt interessant.

El sol és tot una experiència tropical perfecta a qualsevol celebració en dies de calor. És molt pur i refrescant, enamora als més petits. Recordeu que el podeu trobar en format gran i petit.

A gaudir-ne a Baixas la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit i molta salut per a tots!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.