image description

Cake de llimona (280gr. Aprox.)

13,80

Pa de pessic de llimona amb un suau glassejat de llimona.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

El cake de llimona és un pa de pessic lleuger, molt tendre, que captiva els sentits amb el seu sabor vibrant i un toc cítric. Aquest cake de forma rectangular, té una base de pa de pessic molt suau i un cremós glacejat per sobre.

El cake de llimona té una molla tendra i humida, impregnada amb un record de llimona. El nostre cake té un nivell de sucre molt controlat i no utilitzem colorants, ni estabilitzants. Volem que sigui tan natural i saludable com sigui possible. La cocció ha de ser perfecta: la massa ha de quedar humida sense quedar crua.

El glacejat és lleugerament cremós, i compensa el baix percentatge de sucre de la massa. Aquest glacejat encapsula el cake i amb la seva dolçor, realça els sabors del conjunt.

El cake de llimona és idoni per a esmorzar o berenar, en parella o família. Sucat a la llet o al cafè amb llet, pot ser insuperable. A l'anar tancat, es preserva molt bé i la qualitat hauria de romandre intacta entre 2 i 3 dies. Salut per a tots!

A gaudir-ne a Baixas la brioixeria de barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.