image description

Palmera de pasta de full

3,10

Dolç tradicional, elaborat amb massa de full, sucre, ou i mantega.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

La palmera de pasta de full, és una autèntica delícia que enamora pel seu aroma de full torrat i caramel·litzat. Molt cruixent.

La base d'aquesta recepta és la pasta de full, que s'obté a partir de farina de blat, aigua, sal i mantega, que s'utilitza per al laminat. Primer fem un bloc i el deixem reposar. Passada una hora, estenem la massa i hi apliquem la mantega. A continuació fem els plecs i deixem reposar la massa en fred un mínim de 30 minuts. Aquesta operació la repetirem tres cops. Abans de coure-la l'haurem hagut de refrigerar, com a mínim una hora més. La bona caramel·lització d'aquest full és molt important. Fer full és tot un repte. Si respectem els temps i els ingredients són de primera qualitat, aconseguirem un full delicat, subtil, elegant i molt cruixent.

La palmera de full és ideal per esmorzar o per berenar. Pels més joves i pels més grans. La palmera de full és un d'aquells articles que es poden trobar cada dia a Baixas. Acompanyada d'un desdejuni de xocolata, és una experiència celestial.

Vine a tastar-la a Baixas, la brioixeria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.