image description

Napolitana de xocolata

2,40

Deliciós dolç de pasta de full farcit amb xocolata, que combina la textura escumosa i cruixent de la massa amb el sabor intens de la xocolata.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

La Napolitana de xocolata és una autèntica delícia que combina la textura delicada i lleugera del full amb el sabor irresistible de la xocolata. És una opció perfecta per als amants de la xocolata que busquen una experiència de brioixeria excepcional.

La nostra Napolitana és elaborada amb una massa de pasta de full rica en mantega Corman de primera qualitat. Li confereix una textura delicada, un sabor ric i noble, artesanal. La resta d'ingredients són: farina de blat, sucre, sal, llevat, llet i ou per a pintar. El farcit és de xocolata Valrhona. La nostra Napolitana és una experiència superlativa: làmines cruixents, molla suau i alveolada, xocolata intensa al 70%, es fon a la boca.

La preparació de la nostra Napolitana requereix una tècnica molt especialitzada per aconseguir les làmines tan desitjades. D'altra banda, el procés òptim de fermentació també juga un paper fonamental: la temperatura, el temps, la humitat, són un conjunt de variables decisives en la consecució de la nostra Napolitana.

La Napolitana de xocolata és una combinació perfecta de textura cruixent, i xocolata intensa i cremosa. El contrast de la xocolata amb el full és embriagador i s'emulsiona noblement al paladar. És una opció irresistible que satisfarà els amants de la brioixeria i del full en totes les seves variants.

És perfecta per acompanyar el te o el cafè o simplement a qualsevol hora. El seu aroma irresistible i el seu sabor intens, creen una experiència gustativa en majúscules. La nostra Napolitana de xocolata no és una Napolitana qualsevol. Requereix atenció, delicadesa, amor. El resultat, quasi addictiu.

Tasta-la a Baixas, la brioixeria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.