image description

Ensaïmada petita

1,55

Dolç tradicional amb una massa lleugera i esponjosa, feta amb mantega de porc de qualitat, enrotllada en forma circular i amb una suau cobertura de sucre llustre.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

L'ensaïmada és una autèntica joia de la pastisseria tradicional del nostre país. Aquesta delícia de forma tan característica és sinònim de pastisseria mallorquina i captiva els paladars amb la seva textura delicada i esponjosa.

L'ensaïmada és feta a partir d'una massa lleugera i airejada, elaborada amb farina de blat, ous, sucre, aigua, llevat i llard de porc. La seva preparació requereix paciència i tècnica. Quan tenim la massa en òptimes condicions, formem i li conferim la famosa forma circular. Abans de fornejar, haurà de fermentar adequadament un mínim de 15 hores en condicions òptimes d'humitat.

Un cop fornejada, el resultat és una ensaïmada daurada i cruixent per l'exterior, amb una generosa capa de sucre llustre per sobre. L'interior serà suau i delicat. La gràcia d'aquest producte és el cruixent de l'exterior i tendre en l'interior, altament volàtil. Lleugerament humit gràcies al llard de porc.

Sense cap dubte, és un dels productes més complexos i de més tècnica en la seva execució. La tècnica i l'execució és 100% artesanal, començada i acabada a casa.

L'ensaïmada és un dolç molt versàtil per a gaudir-ne en qualsevol moment del dia. En format gran o petit, per esmorzar o berenar, l'ensaïmada és perfecta per acompanyar un cafè o una tassa de xocolata calenta.

Tasta-la a Baixas, la brioixeria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.