image description

Mil fulls de xocolata i fruits del bosc sense lactosa

27,70

Làmines de xocolata Valrhona al 70% de cacau sense lactosa, farcida de confitura de gerds sense lactosa i acabat amb maduixes i gerds al natural.

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

El mil fulls de xocolata i fruits del bosc és un pastís deliciós que combina a la perfecció la riquesa de la xocolata negra sense lactosa amb l'elegància de la fruita vermella natural. Aquest pastís, elaborat amb una xocolata Valrhona al 70% cacau, ofereix una experiència de sabor intensa i delicada.

En l'interior d'aquesta delícia hi disposem un cremós de maduixa fet de gelatina de maduixa, sense sucre afegit i sense lactosa. A més, ho acompanyem d'una confitura de maduixes, gerds naturals i maduixes naturals.

La combinació de la xocolata negra, pura, amb la fruita natural és excel·lent. Una dosi de producte en majúscules que ens traslladarà a l'etimologia més pura de cadascun dels ingredients.

El mil fulls de xocolata negra i fruits del bosc és una proposta de Baixas sense lactosa. Sigui per necessitat, o per gust, aquest pastís té un sabor ric, pur, alhora que molt saludable. Un pastís 100% sense lactosa que s'ha de demanar per encàrrec.

A gaudir-ne a Baixas la pastisseria de Barcelona que no et deixarà indiferent. Bon profit i molta salut per a tots!

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.