image description

Safata de pernil ibèric (160gr. Recomanada per a 4 persones)

20,40

Encenalls de pernil ibèric de glà acompanyats de pa amb tomàquet.

Mínim 1 safata

AL·LÈRGENS: Gluten, lactosa, ou, traces de soja i fruits secs.

Unitats

La safata de pernil ibèric és una exquisida i delicada opció per als amants del bon pernil. Cada comensal gaudeix d'una generosa ració de 40 g. (160 g. En total) d'aquesta delícia. Elaborat per un dels millors productors d'ibèric del nostre país, el nostre pernil té un sabor ric i noble. Gran profunditat en boca, molt complex.

Els encenalls de pernil ibèric de gla són el resultat de la feina ben feta. En primer lloc, les millors "dehesas" per a criar el porc ibèric. El criteri d'alimentació serà indispensable, sobretot en les èpoques de falta de gla. En última instància, la tradició del productor. Des de la matança, al procés de curació, tots i cada un dels passos són crucials per a l'obtenció de la millor pota de pernil ibèric de gla.

Nosaltres presentem el pernil ibèric a fines làmines, amb el seu greix. El greix i el magre són un, inseparables, així obtenim la màxima complexitat i tendresa d'aquest virtuós producte. Acompanyem la safata amb fines llesques de pa torrat, sucat amb tomàquet de penjar. Rematem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra que complementa tan bé l'excel·lència del pernil.

Gaudeix-lo a Baixas el catering de Barcelona que no et deixarà indiferent.

Realitzar la comanda amb 48h d’antelació.

Opció de recollida a botiga o enviament a domicili a partir de 40€.

Transport gratuït per a comandes superiors a 60€ (només per a particulars).

Enviaments a domicili a: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Trucar a botiga en cas de voler fer l’enviament a un altre municipi o per qualsevol altre qüestió.

Unitats

No hi ha productes a la cistella.